Träningsutrustning

Träning kan vara ett bra sätt att bli starkare eller öka orken. Oavsett vad du vill få ut av din träning så har vi samlat guider och tips med inspiration för hur du kan göra.

Så tränar du armarna hemma

Detta inlägg kan innehålla reklamlänkar från Decathlon, Gorilla Sports och Atletbutiken. Att träna armarna hemma är ett utmärkt sätt att förbättra styrka, uthållighet och tonus utan att behöva investera i ett gymmedlemskap. Det fantastiska med armträning hemma är att du kan använda allt från hantlar till kroppsvikt för att skapa en effektiv träningsrutin. Detta gör …

Så tränar du armarna hemma Läs mer »

5 bra övningar för knäna

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från Decathlon, Gorilla Sports och Atletbutiken.   Att stärka knäna är viktigt för att förebygga skador och förbättra din övergripande knäfunktion. Det är även viktigt att träna och göra rätt typ av övningar om du har stela eller dåliga knän som en del av din rehab. Här ger vi dig tips …

5 bra övningar för knäna Läs mer »

Allt om kompressionskläder

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från 2XU och Decathlon När det gäller att maximera träningseffekter och förbättra prestationer, vänder sig atleter och motionärer ofta till den senaste sportutrustningen och tekniken. En av de mest omtalade innovationerna på marknaden de senaste åren är kompressionskläder. Men vad ligger egentligen bakom trenden med kompressionskläder för träning? I denna artikel …

Allt om kompressionskläder Läs mer »

innebandyklubba

Så väljer du rätt innebandyklubba – guide 2023

Många undrar vilken typ av innebandyklubba de ska köpa. Det finns några kriterier som kan hjälpa dig att välja rätt för dig. Här är en lista över saker att tänka på innan du väljer ny klubba.

börja med innebandy

Detta behöver du när du börjar med innebandy! – Stor guide 2023!

Klubbor, skor, kläder – allt finns med i den här guiden! Innebandys popularitet växer snabbt och därmed har också efterfrågan på kunskap om innebandy ökat. Därför har vi skapat en stor guide om vad som behövs för att komma igång med innebandy. Så låt oss börja!

roddmaskin

Hitta den bästa roddmaskinen! – roddmaskin bäst i test 2023

Roddmaskiner är perfekta för alla som vill tona musklerna, gå ner i vikt eller förbättra konditionen. De tränar armarna, bröstet, ryggen, magmusklerna och fotsulorna samtidigt. I den här artikeln får du den information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val om vilken roddmaskin som är bäst för dina behov.

massagepistol

Massagepistol Bäst i Test 2023 – Hitta bästa massagepistolen!

Du kanske inte är en proffsidrottare, men du arbetar hårt och förtjänar att slappna av. Massagepistoler är ett enkelt sätt att få musklerna avslappnade utan att behöva gå igenom besväret med att boka tider eller köra tvärs över stan. Hitta den bästa för dig här!

crosstrainern

Bästa crosstrainern för hemmabruk 2022 – Bäst i test

Att träna hemma är den bästa lösningen för människor som är för upptagna för att gå till gymmet. Men vilken typ av utrustning kan jag använda? Det är där det här blogginlägget kommer in. Vi ger dig en översikt över några av de bästa crosstrainers på marknaden och hjälper dig att bestämma vilken som är perfekt för dina behov!

hemmgym

Bygg hemmagym 2022 – stor guide!

Många människor kan inte ta sig till gymmet regelbundet. Men med den här guiden kan du bygga ditt eget hemmagym! Det är enkelt, billigt och kommer att hålla dig motiverad hela året. Gör dig redo för ett fantastiskt träningspass idag!